Pécsi sör - 1923-as receptúra alapján

A trnd legújabb dobása ezúttal a Pécsi Sörfőzde prémium lager söre volt.

A Pécsi Sör 100%-ban minőségi alapanyagokból, nyíltkádas eljárással készült remekmű. 5%-os alkoholtartalmával, valóban egyedi karakterisztikával bíró komlólé. Már megjelenésével tekintélyt parancsol, a fél literes dobozon ugyanis a nyíltkádas erjesztésbe enged bepillantást a sörfőzde, a tapintásra matt hatású dobozokon ugyanis ez szerepel motívumként. Esztétikus megjelenése, igen jó érzést tud kelteni az emberben a nyári melegben, már az első hűsítő kortyok után. Ízében valóban kuriózum italt fedezhetünk fel és aki gyakorlott sörivó, az már-már azt érezheti, hogy a kézműves sörök világába kalauzol el minket a Pécsi Sör.

A trnd aktivistái egy tálca Pécsi Sörrel vághattak neki a tesztelésnek. Ebből 6 doboz saját fogyasztásra, míg a maradék 18 doboz családtagok, barátok, ismerősök és kollégák invitálására volt hivatott. Az 1000 résztvevő azt hiszem méltán érezhette magát szerencsésnek a fel-felbukkanó (olykor) rekkenő hőségben.

Azt gondolom, hogy a Pécsi Sör selymes, elegáns ízével méltán lesz népszerű - nem csak, - a hazai sörfogyasztók körében.

Fogyasszátok Ti is felelősséggel! :)