Zendium avagy szájápolás az egész családnak

  Az elmúlt hetekben a Zendium fogkrémet volt szerencsém kipróbálni, amely fehérjékkel és enzimekkel nyújt teljes védelmet az egész család számára, legyen szó fogszuvasodásról, ínyproblémáról vagy fogérzékenységről. Az ismerőseim körében is nagy sikert aratott a fogkrém, pedig sokan nem hallottak még a termékről.

Az első meglepő benyomást, szinte kivétel nélkül mindenkinél a lágy, kellemes íz okozta, amely eltérően a 'hagyományos' menta íztől mindenkit meglepett. Első alkalommal furcsának, de később mindenki természetesnek vette a gyengéd ízvilágot és a narancslé-teszt mindenkinek nagyon tetszett. Ugyanis a Zendium fogkrém használata után, bármely ízt tökéletesen érzünk, noha nem az a cél, hogy fogmosást követően még igyunk vagy együnk bármit is. A lényeg inkább abban rejlik, hogy a lágy, természetes íz sokaknak elfogadhatóbb és elviselhetőbb, mint a gyakran égető mentol, de mindenképpen hitelesebb, hogy a fehérjék és enzimek nem a menta erejével védik a fogainkat és ápolják fogínyünket.

A teszt során rengeteg emberrel volt szerencsém beszélni a termékről és az esetek nagy százalékában mindenki pozitív véleménnyel volt a fogkrémről. Szuper, hogy a család minden tagja talál magának fogkrémet a Zendium márkából, még az is, aki továbbra is a menta ízt részesíti előnyben.

A fogkrém ajánlott fogyasztói ára a felső kategóriás fogkrémek közé sorolható, de azt gondolom, hogy fogaink egészsége és a szájhigiéniánk mindenképpen megéri a befektetést.